Mousse de avocado si carpaccio de mango proaspat "Pasarea paradisului"


Publicat: 
Categorii:Retete vegetariene / Top fantezie / Retete dieta South Beach / Retete exotice /



5.0 - 24 voturi




aceasta reteta vegetariana este destinata sa va rasfete, sa va ofere un deliciu fin, aerat, delicat si cremos. este o reteta de post pentru acele momente in care va doriti ceva special, sanatos, dar nu aveti timp sa stati prea mult in bucatarie. combinatia intre fructul dulce-parfumat de mango si mousse-ul de avocado cu citrice este atat de speciala, incat sunt convinsa ca veti repeta acest antreu vegetarian si cu alte ocazii.
pentru sarbatatoarea floriilor, acest antreu poate fi sevit sub forma unei apetisante flori strelitia sau "pasarea paradisului".

ingrediente:
-un mango bine copt
-un avocado bine copt
-sucul de la o portocala
-sucul de la o lamaie verde (merge si lamaia galbena daca nu aveti lime)
-un praf de sare


spalati bine fructele.
taiati avocado in 2, scoateti samburele si apoi miezul cu o lingura.


puneti miezul de avocado, sucul de portocale si de lime, sarea intr-un blender si mixati.


trebuie sa obtineti un piure foarte fin si lucios:acesta este mousse-ul de avocado.


taiati mango in felii foarte subtiri.


aranjati platoul de servire, creati o floare "pasarea paradisului" si... savurati!


pofta buna!