Pui cu sos de vin rosu si capsuni


Publicat: 
Categorii:Retete pui / Top fantezie / Retete cu fructe /



5.0 - 24 voturi



o reteta romantica, de vara, caracterizata prin parfumul capsunilor proaspete si seductia vinului rosu, ideala pentru a cuceri un zambet...sau o inima :)
in numai cateva minute puteti face aceasta reteta deosebita si rafinata. o recomand tuturor celor care vor sa descopere combinatii culinare simple, dar senzuale.
ingrediente:
-un piept de pui sau de curcan
-putin otet balsamic
-un pahar de vin rosu
-250 gr capsuni
-sare, piper, boia dulce si iute
-miere


taiati puiul cubulete si condimentati-l dupa gust.


caliti usor cubuletele de pui. adaugati 2-3 linguri de otet balsamic.


adaugati si vinul si lasati sa fiarba. puneti si o lingurita de miere in sos.


dupa ce a scazut sosul (in aproximativ 5-7 minute), opriti focul.


adaugati capsunile spalate si taiate in jumatati. amestecati bine.


capsunile nu trebuie sa fiarba, ci doar sa infuzeze putin pentru a aromatiza sosul.


se serveste imediat. are un parfum imbietor.


pofta buna!