Pulpe de pui la cuptor cu legume natur


Timp: 
Publicat: 
Categorii:Retete pui / Retete romanesti / Feluri principale /

Pulpele de pui la cuptor se fac foarte usor si sunt foarte gustoase. Cu o garnitura de legume natur, fierte la aburi, aveti un meniu complet, sanatos si delicios.
 
Pulpele se spala, se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei de masline, se stropesc cu suc de lamaie, se presara cu sare, piper si ierburile aromatice preferate (in cazul de fata, un amestec de ierburi mediteraneene). Se adauga putina apa in tava, cam pana la o treime din grosimea pulpelor. Se da tava la cuptor, acoperita, pentru o ora si apoi se indeparteaza folia si se lasa sa se rumeneasca. Foarte important este sa stropiti de cateva ori pulpele cu sosul din tava, dupa ce a trecut prima ora, astfel pulpele vor ramane suculente si aromate.
 
Legumele se fierb la aburi, apoi se servesc stropite cu ulei de masline si suc de lamaie.

Pofta buna!