Supa de pui cu taitei de casa


 
 
Cand mancarea se sparge in figuri e semn ceresc. ..
 

 


Timp total
55 min


Nivel dificultate
Mediu

 


Numar portii
6


Publicat 

 
Ingrediente:
1/2 kg carne de pui
1 cepa
2 morcovi
1 radacina de patrunjel
radacina de telina
sare, piper
taietei de casa
patrunjel verde
 
Mod preparare:
Cand mancarea se sparge in figuri e semn ceresc. Se poate spune ,, pe drept cuvant,, ca duhul artei s-a pogorat pintre bucatele noastre.Nu poate fi nimic mai impunator decat duetul inflorat al mirosului cu gustul. Mai ales cand cele doua evolueaza la scena.



Puiul se taie bucati, se spala bine si se pun la fiert intr-o olala cu apa(fiarta). Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Morcovul, ceapa, telina, patrunjelul le curatam le spalam si le punem asa intregi in supa.



Cand puiul si legumele sunt fierte se scot afara iar supa o strecuram, adaugam taiteii de casa si mai lasam sa fiarba aproximativ 3-4 minute timp in care potrivim de gust cu sare , daca folositi foarte putin piper la sfarsit se adauga verdeata tocata marunt.