Fursecuri cu stafide


Categorii: Deserturi /

 
 
Fursecuri dulciii si bune!
 

 


Timp total
50 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
10


Publicat 

 
Ingrediente:
- 2 oua
- 1 lingura apa
- 120 ml ulei
- 120 g zahar
- 1 lingurita rasa praf de copt
- coaja de lamaie
- 1 esenta rom
- 320 g faina
- 100g stafide
 
Mod preparare:
Se amesteca ouale cu o lingurita de apa, se adauga zaharul, esenta de rom, coaja de lamaie si mixezi ft bine. Se pune uleiul treptat si batem in continuare. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Aluatul obtinut nu este nici fluid, nici prea tare. Ungem mainile ft bine cu ulei si forma bile din aluat de cca 3 cm diametru. Asezam fursecurile la distanta unul de altul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le decoram cu stafide. Le coacem in cuptorul preincalzit pana devin aurii deasupra si rumene la fund.