Dovlecei umpluti cu carne tocata de pui


Categorii: Feluri principale /

 
 
Dovlecei umpluti cu pui. Aceasta reteta poate fi pe placul multora dintre voi, mai ales pentru ca poate fi servita si de copilasii nostri mult iubiti! O reteta foarte sanatoasa!
 

 


Timp total
65 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
8


Publicat 

 
Ingrediente:
- 3 dovlecei potriviti
- jumatate kg carne tocata de pui
- 4 linguri orez
- 2 cepe tocate marunt
- marar, patrunjel
- 2/3 rosii
- sare,piper
 
Mod preparare:
Se spala bine dovleceii, se taie in bucati si se scoate miezul. Intr-un castron se amesteca carnea cu ceapa, orezul, sarea, piperul, mararul si patrunjelul. Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii. Se pune capac de rosie. Se asaza in cratita si se adauga rosii tocate marunt, marar, patrunjel, sare si apa pana se acopera dovleceii. Se lasa la foc mic.