Tagliatelle Primavera


Categorii: Paste / Retete ardei / Retete italiene /

 
 
O primavera incepe cu un ghiocel.
 

 


Timp total
35 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
4


Publicat 

 
Ingrediente:
400 gr paste Tagliatelle
200 grcrema de branza
200 gr ardei kapia
100 gr morcovi
1 legatura de ceapa verde
1 ardei iute
30 ml ulei de masline
2 fire de patrunjel
20 gr sare
2 gr piper
 
Mod preparare:
O primavera incepe cu un ghiocel. O primavera vegetarian incepe cu aromele tari de ceapa verde si ardei, se intinde pe lungi randuri de paste si se termina cu moliciunea proaspata a cremei de branza. Pastele a usi un mesaj: Primavara este dementiala! Pastele tagliatelle se fierb 6-7 minute in apa clocotita cu putina sare, apoi se scurg si se tin la cald. Legumele se curate, se spala, se taie felii, apoi se pun la calit intr-o tigaie cu ulei incins, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga putina apa si verdeata toccata si se inabusa cateva minute. Pastele se pun intr-o tava unsa cu ulei, deasupra se pune compozitia de legume, dupa care se introduce in cuptorul incins la 180°C pentru circa 10 minute. Peste paste si legume se pune din loc in loc crema de branza, apoi tava se tine in cuptor 5 minute, dupa care se orneaza cu verdeata.