Cartofi umpluti cu ciuperci si ardei


Categorii: Feluri principale /

 
 
V-am pregatit ceva special..ca pentru o zi de luni si inceput de saptamana,sigur nu va tin mult in bucatarie :) Cartofi la cuptor umpluti cu ciuperci si ardei...sunt sigura ca deja v-am facut pofta,nu?
 

 


Timp total
70 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
6


Publicat 

 
Ingrediente:
-cativa cartofi medii
-un ardei gras rosu
-200 gr ciuperci (eu am folosit intregi la borcan)
-usturoi
-verdeata
-cateva rosii pentru decor
-piper, boia, sare
-ulei de masline
 
Mod preparare:
Spalati bine cartofii, periati-i si coaceti-i la 180 de grade aproximativ 40 de minute. Intre timp, caliti ciupercile si ardeiul in putin ulei de masline. Condimentati umplutura cu sare, piper, boia si usturoi macinat. Scoateti cartofii din cuptor si ii taiati pe lungime. Umpleti cartofii cu o parte din compozitia de ciuperci. Reintroduceti cartofii in cuptor pentru inca 10-15 minute, cat sa se intrepatrunda aromele. Scoateti si cuptor adaugand si restul compozitiei de ciuperci calite cu ardei. Decorati platoul de servire cu verdeata si rosii taiate cubulete.