Schweineohren


Categorii: Deserturi /

 
 
Pentru desert....o reteta pe cat de amuzanta ca si denumire, pe atat de gustoasa....urechi de purcel :) Ciocolata face tot farmecul!!!
 

 


Timp total
40 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
10


Publicat 

 
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foietaj Bella
- 300 g nuca macinata
- 1 cana zahar
- esenta de rom
- ciocolata amaruie pentru decor
 
Mod preparare:
Se intinde aluatul si se presara nuca, zaharul si esenta de rom. Se preseaza cu facaletul pana cand nuca si zaharul intra in foietaj.



Se ruleaza apoi se taie taie pe lung.





Din fiecare jumatate se taie fasii groase de un deget. Fiecare fasie se indoaie de la mijloc si se pune in tava tapetata cu hartie de copt la 180 C pentru 2-25 minute.





Cand se scot din cuptor, se decoreaza cu ciocolata pe margini.