Budinca de branza de vaci, vanilie si fructe de padure


 
 
Desert dietetic si racoritor
 

 


Timp total
55 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
12


Publicat 

 
Ingrediente:
6 oua
600 gr branza de vaci fina (dietetica)
500 gr fructe de padure congelate sau proaspete
o cescuta de zahar sau alt indulcitor (fructoza, xylitol)
esenta naturala de vanilie
 
Mod preparare:
Se bat ouale. Fructele de padure se dezgheata si se scurg bine.





Peste ouale batute se adauga crema fina de branza de vaci si indulcitorul dorit (in cantitati dupa gust). Se bate bine cu telul.

Se adauga esenta de vanilie si fructele de padure.







Se toarna compozitia intr-o tava de yena si se da la cuptor, incins la 170 grade, timp de 40 de minute sau pana cand vedeti ca este legata.



Se lasa sa se raceasca putin si se portioneaza.









Se poate servi calduta sau rece, de la frigider. Este delicioasa!





Pofta buna!