Musaca de cartofi


Categorii: Feluri principale /

 
 
Musaca
 

 


Timp total
75 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
6


Publicat 

 
Ingrediente:
- jumatate kg carne tocata amestec
- cartofi
- ceapa
- marar
- sare, piper
- 2 linguri bulion
- lapte
- unt
- 1 ou
 
Mod preparare:
Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Separat se caleste o ceapa intr-o lingura de ulei, apoi adaugam carnea tocata si lasam la calit, adaugand din cand in cand putina apa. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga bulionul si mararul. Cand cartofii sunt fierti, se fac piure cu putin lapte si unt. Se tapeteaza un vas cu unt (margarina), se pune un strat de piure, un strat de carne, apoi iar un strat de piure. Se bate un ou si se pune peste compozitie. Se lasa la cuptor pana se rumeneste. La final presaram marar tocat.