Tocanita de pui cu smantana


 
 
Autor
O minunata reteta pe gustul tuturor.
 

 


Timp total
60 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
3


Publicat 

 
Ingrediente:
-6 pulpe (se poate face si din pui intreg)
-1 ceapa potrivita
-50 ml ulei
-400ml. smantana
-sare, piper
-2-3 linguri de faina
-patrunjel verde
 
Mod preparare:
Intr-o cratita punem uleiul si cand e incins adaugam ceapa , o calim putin la foc potrivit si adaugam pulpele ( eu prima data le dau un clocot si arunc prima apa de pe ele deoarece apa ramane foarte murdara ).Lasam sa fiarba cca. o jumatate de ora si adaugam sarea, piperul si smantana. Faina o amestec cu 2-3 linguri de apa si putina smantana si o torn peste pulpe.Mai lasam sa fiarba 5 min. adaugam patrunjelul , facem mamaliguta si e gata masa noastra copioasa!!!! Pofta buna dragii mei!!!!