Supa de rosii cu galuste


Categorii: Supe si ciorbe /

 
 
Cum apar rosiile noastre, aceasta supa este nelipsita de pe masa noastra. Iar preparata impreuna cu galusti, iese nemaipomenit de gustoasa!
 

 


Timp total
50 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
6


Publicat 

 
Ingrediente:
- 2 kg rosii bine coapte
- 4 oua
- gris
- patrunjel
- sare
- 3 linguri ulei
 
Mod preparare:
Rosiile se dau prin masina de tocat rosii ( daca nu aveti masina de tocat rosii, se fierb separat si se pun intr-o strecuratoare; cu lingura de lemn mestecam pana raman cojile si samburii) si se pun la fiert cu 2 cani de apa,3 linguri de ulei si sare. Dupa 20 minute se adauga galustele. Preparare galuste: Intr-un vas se bat ouale cu sarea si se toarna grisul in ploaie pana cand devine o compozitie grosuta ca o ciulama.