Muschiulet de porc cu spanac la cuptor


 
 
Autor
Daca vrei sa ai parte de o cina perfecta , aceasta reteta este ideala si foarte gustoasa!
 

 


Timp total
55 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
2


Publicat 

 
Ingrediente:
-un muschiulet de porc
-cca. 300 gr. spanac
-50 ml. ulei
-o lingura pasta de ardei rosu
-3 catei de usturoi
-3 linguri ulei de masline
sare, piper
-putin cimbru
 
Mod preparare:
Taiem muschiuletul de porc in patru. Intr-un vas de yena asezam bucatile de muschi, punem sarea, pasta de ardei, cimbrul si uleiul si dam la cuptor pentru o jumatate de ora. Intre timp spalam bine spanacul si curatam usturoiul. Dupa o jumatate de ora scoatem vasul din cuptor si adaugam spanacul crud si usturoiul si mai lasam 5 min. Scoatem vasul din cuptor si adaugam uleiul de masline peste spanac dar oprim aragazul.Lasam in cuptor vasul inca 5 min. cu aragazul stins. Este o reteta foarte usoara dar gustul este unic. Pofta buna dragii mei!!!!