Chec de post


Categorii: Deserturi /

 
 
Un chec foarte fin si delicios pe care il puteti servi in Poatul Pastelui
 

 


Timp total
50 min


Nivel dificultate
Mediu

 


Numar portii
10


Publicat 

 
Ingrediente:
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 cana apa
2 cani faina
1 lingura zahar vanilat
1 praf de copt
2 linguri cacao neagra
2 linguri dulceata de caise
3 linguri migdale macinate sau nuca de cocos.
 
Mod preparare:
Punem intr-un castron apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si faina. Mixam apoi pana obtinem o compozitie omogena. Impartim compozitia in 2. In una din ele punem cacaoa si dulceata de caise si omogenizam. In cealalta parte incorporam nuca de cocos. Intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina punem cele 2 compozitii, alternandu-le.Dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 45-50 de minute.Se face proba cu scobitoare.Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza dupa dorinta.