Muschi de porc la cuptor cu piure de cartofi


 
 
Autor
Imi place sa gatesc sanatos, dar si gustos!!!
 

 


Timp total
75 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
4


Publicat 

 
Ingrediente:
Pentru patru portii, avem nevoie de :
-o jumatate de kg. carne de porc degresata
-3 cepe
-1 lg. pasta de ardei rosu
-1 foaie de dafin
-sare, piper, cimbru
-cca. 50 ml. ulei
-2 catei de usturoi
-2 lg. suc de rosi
Pentru piure , avem nevoie de :
-10 cartofi
-30 ml. ulei
-patrunjel proaspat
-lapte
-sare
 
Mod preparare:
Taiem carnea bucati mai mici. Intr-un vas de yena punem ceapa taiata, carnea, foaia de dafin, pasta de ardei, uleiul, cimbru, sarea, piperul si o dam la cuptor cca. 45 min.Dupa 45 min. vedem daca e fiarta carnea si adaugam sucul de rosii si usturoiul si mai lasam 15 min.



Cartofii ii punem la fiert cu putina sare. Pentru a avea un gust mai bun eu incalzesc uleiul , iar cand este incins dar sa nu se arda, iau craticioara de pe foc, adaug patrunjelul si il torn peste piure, o sa-i dea piureului un gust foarte bun. Mixam bine cartofii, adaugam patrunjelul si laptele.



Este o reteta minunata dragii mei, care, imi face placere sa o impart cu voi!!!