Muschiulet de porc umplut cu piure de spanac


 
 
Autor
Sa mai rasfatam din cand in cand pe cei dragi...
 

 


Timp total
90 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
4


Publicat 

 
Ingrediente:
Pentru muschiulet avem nevoie de:
-un muschiulet de porc
-5 linguri de spanac (prefiert )
-150 gr. cascaval
-1 ou fiert
-sare
-piper
Pentru piureul de spanac avem nevoie de :
-o jumatate kg. spanac
-250 gr smantana
-lapte
2-3 linguri de faina
-2-3 catei usturoi
-sare
 
Mod preparare:
Spalam muschiuletul si il taiem pe lung. Il batem bine si il presaram cu sare si piper. Presaram spanacul prefiert. Amestecam oul fiert cu cascavalul si il punem peste muschiulet dupa care il rulam. Il punem intr-un vas de yena cu capac si il dam la cuptor pentru cca. 40 min. Spalam bine spanacul si il punem intr-o tigaie fara nimic, asa simplu sa scada .Il tocam.Punem ulei intr-o craticioara,adaugam usturoiul, spanacul tocat si turnam laptele.Adaugam smantana. Intr-un bol punem 2-3 lg. faina , o amestecam cu putin lapte si o adaugam la spanac.Spanacul nu trebuie fiert mai mult de 10 min, asa nu isi pierde din proprietati.



Asezam muschiuletul taiat rondele pe farfurie iar spanacul il punem intr-un bol, pentru a da un strop de rafinament celor dragi noua....Pofta buna!!!!!