Tort buturuga


Categorii: Deserturi /

 
 
Dulce si delicios si usor de realizat
 

 


Timp total
45 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
12


Publicat 

 
Ingrediente:
5 oua,5linguri zahar,3linguri faina,2linguri cacao,2linguri migdale macinate,un plic de praf de copt,putina sare.(daca optati pentru blat alb in loc de cacao se mai adauga doua linguri de faina)
 
Mod preparare:
Se bate albusul spuma cu sarea si zaharul,se adauga falbenusul si la final faina amestecata cu cacaoa si migdalele.Totul se aseaza intr-o tava de aragaz in care am pus hartie de copt Se coace 10-15 min,dupa care se scoate fierbinte pe o alta hartie de copt si se ruleaza si se desface de cateva ori.Dupa ce s-a racit se umple cu crema dorita. Dupa ce este umpluta rulada se taie in trei parti ,se aseaza si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia