Pizza cu spanac si piept de pui


 
 
Autor
Cand spui pizza, te duce cu gandul la sunca, branza, masline....dar si acest tip de pizza e foarte aromat si gustos...
 

 


Timp total
60 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
1


Publicat 

 
Ingrediente:
Blat pentru tava de aragaz sau pentru 3 pizza rotunde:
-400 gr faina
-20 gr drojdie proaspata +1 lgt zahar
-1 ou
-un praf de sare
-50 ml ulei
100 ml lapte
-apa minerala.
-400 gr. spanac, 200 gr. cascaval sau mozzarella pt pizza, 400 gr piept de pui, cateva lg de ulei, suc de rosii, sare, 3-4 lg susan, oregano, busuioc .
 
Mod preparare:
Framantam aluatul de pizza dupa metoda clasica. Spanacul il punem intr-o tigaie pentru a se prefierbe sa il putem toca. Intr-o tigaie cu putin ulei incins punem pieptul de pui taiat franjuri si il semipregatim, adaugand sare, piper, oregano si busuioc. Intindem aluatul, il ungem bine cu suc de rosii, punem spanacul tocat si stors, pieptul de pui semipreparat, cascavalul sau mozzarella taiate cuburi si presaram susan. Dam la cuptor si...POFTA BUNA !!!!



Cine adora spanacul , o sa se indragosteasca de aceasta pizza!