Chiftelute si orez cu mix mexican la cuptor


 
 
Autor
Un meniu excelent pentru intreaga familie .
 

 


Timp total
80 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
1


Publicat 

 
Ingrediente:
Chiftelute:
-200 gr piept de pui tocat
-300 gr pulpa de porc degresata, tocata
.-2 oua
-o felie de paine inmuiata
-2 cartofi
-o legatura patrunjel
-sare, piper, 1 lgt vegeta
-5 catei de usturoi
Pt orez:
-2 cani de orez ( eu am facut cu orez brun )
-1 ceapa
-1 morcov
-1 lgt vegeta, sare, piper
-1 punga mica mix mexican
-100 ml ulei
-6 cani de apa
 
Mod preparare:
Am amestecat toate ingredientele pentru chiftelute, carnea, cartoful razalit si stors, painea inmuiata si stoarsa, ouale, patrunjelul tocat, sarea , piperul, vegeta si usturoiul pisat. Se incinge cuptorul , se formeaza chiftelutele si se pun in tava pe hartie de copt, ca in imagine.Dupa 15 min, se intorc chiftelutele de pe o parte pe alta si se mai lasa cca 15 min. Spalam orezul, taiem ceapa si morcovul. Intr-o cratita punem uleiul, adaugam ceapa, o lasam 3 min, apoi adaugam morcovul , mai lasam 3 minute sa se caleasca putin la foc potrivit, adaugam orezul si apa si turnam in vasul yena. Dam la cuptor vasul , cand este aproape gata adaugam deasupra mixul de legume mexicane Tot ce pot sa va spun este ca a iesit o minunatie .... Pofta buna !!!!!