Chiftelute de post la cuptor


 
 
Autor
Dragii mei eu nu fac aceasta reteta doar cand e post, e minunata chiar si cand simtim nevoia sa facem o pauza fara carne...
 

 


Timp total
45 min


Nivel dificultate
Redus

 


Numar portii
1


Publicat 

 
Ingrediente:
-4 cartofi
-100 gr soia granule
-1 morcov
-300 gr ciuperci
-patrunjel verde
-sare,piper
-3 lg faina
-3-4 catei de usturoi
 
Mod preparare:
Fierbem ciupercutele si le taiem marunt. Dam prin razatoare morcovul si cartofii.Fierbem putin soia cu vegeta si o stoarcem bine.Pisam usturoiul si punem restul ingredientelor.Din compozitia obtinuta formam chiftelute rotunde si le punem in tava tapetata cu hartie de copt pe care o ungem cu putin ulei. Dam tava la cuptorul incins pt 15 min, intoarcem chiftelutele si le mai lasam inca 15 min.





Un meniu usor care se poate garnisi cu o salata de cruditati, orez sau cartofi. Pofta buna !!!