Tocanita de ciuperci


 
 
Buna in post si nu numai
 

 


Timp total
25 min


Nivel dificultate
Mediu

 


Numar portii
2


Publicat 

 
Ingrediente:
500 g ciuperci
1 lingura faina
1 ceapa
1 leg.patrunjel
 
Mod preparare:
Ciupercile spalate se taie bucatele apoi se calesc in putin ulei.Ceapa se taie si ea si se pune peste ciuperci.Se calesc toate pana se inmoaie cu capacul pus.Cand s-au inmuiat,intr-o cana se amesteca faina cu putina apa si se freaca pana nu se mai vad cocoloase.Se toarna peste ciuperci.Se mai pune putina apa sau supa de pui,se lasa la foc mic si se amesteca sa nu se lipeasca sau sa se formeze cocoloase.Se potriveste de sare si piper.La sfarsit se adauga patrunjel.Este asemanatoare cu ciulamaua doar ca este mai savuroasa datorita cepei si patrunjelului.