Crema de branza tofu cu leurda si ceapa verde


Timp: 
Publicat: 
Categorii:Retete vegetariene / Aperitive / Retete de post /



5.0 - 24 voturi

crema de branza cu verdeturi din comert este plina de e-uri si alte adaosuri nesanatoase, de aceea este de preferat sa o preparati in casa, cu ingrediente de calitate. chiar si vegetarienii se pot bucura de acest deliciu, intrucat pot inlocui branza cu crema bio de tofu, care este o sursa minunata de proteine vegetale si omega 3 naturali, probiotice, obtinute prin fermentatie naturala a boabelor de soia.
verdeturile aomate se gasesc in orice sezon, primavara ne bucuram din plin de ceapa verde si leurda.

tocam verdeturile. 

amestecam verdeturile cu crema de branza sau de tofu. primavara se tine si post, asa ca puteti prepara reteta chiar si in post. in poza, avem o crema bio de tofu, care arata exact ca si branza tartinabila din lapte de vaca. la gust este usor acrisoara si foarte fina, ca o smantana. 

condimentti dupa preferinte: sare, piper, boia, etc. 


serviti imediat sau lasati cateva ore la frigider. 

naturala si sanatoasa si mult mai gustoasa decat varianta comerciala :). plus, mai ieftina :)). 
pofta buna!