Acasa    MondoChefs    Top retete        Feluri de mancare        Ingredient        Retete dupa origine        Speciale        Altele        


Nu esti inregistrat.  Login     EN  ES 


 
Crema de zahar ars
Crema de zahar ars
Clatite fine si catifelate- reteta rapida de aluat de clatite
Clatite fine si catifelate- reteta ...
Sos  chimichurri (sos argentinian pt fripturi)
Sos chimichurri (sos argentinian p...
Ciorba de perisoare
Ciorba de perisoare
Urmareste MondoCucina pe YouTube
MondoCucina.TV

   

Miel australian


Publicat: 
Categorii:  Retete miel / Retete australiene /
5.0 - 24 voturi










Mielul astralian este recunoscut in intreaga lume pentru calitatea deosebita, carnea frageda si savuroasa, perfecta pentru orice fel de preparare.
Datorita calitatii excelente a carnii, mielul astralian nu are nevoie de foarte multe condimente pentru a-l prepara.
Pulpa de miel australian la cuptor, in sos de vin rosu, cu crusta picanta si crocanta surprinde printr-o suculenta si aroma incredibila. Deoarece se coace la foc mic, cateva ore, carnea pastreaza toata sucurile in interior si efectiv ti se topeste in gura...Nemaipomenit de gustos, un adevarat festin pentru o zi de sarbatoare!

Ingrediente:
-o pulpa de miel australian (puteti folosi si alta carne de miel)
-cativa cartofi roz
-un pahar de vin rosu sec
-ulei de masline
-usturoi
-ardei iute
-oregano uscat
-rozmarin uscat
-boabe de piper multicolor
-sare
-cateva rosii cherry pentru decor


Spalati carnea si stergeti-o. Crestati-o din loc in loc. Umpleti crestaturile cu felii de usturoi si felii de ardei iute.


Presarati sare, piper multicolor macinat, oregano si rozmarin.


Masati carnea, astfel incat sa se impregneze bine cu condimentele.


Ungeti o tava cu putin ulei de masline, adaugati un pahar de vin rosu, asezati carnea pe mijlocul tavii.


Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati tava la cuptor timp de o ora, la 180 de grade.


Scoateti folia, adaugati cartofii taiati felii subtiri in jurul pulpei de miel.Reintroduceti tava la cuptor, la 160 de grade pentru inca 40 de minute, pana se rumeneste frumos carnea.


Crusta pulpei de miel trebuie sa fie crocanta si bine rumenita, iar cartofii bine facuti. Dupa ce scoateti tava din cuptor, lasati friptura cateva minute inainte de a o taia.


Se aranjeaza carnea si cartofii pe un platou si se decoreaza cu patrunjel verde si rosii cherry.


Carnea se feliaza si se serveste cu sosul din tava.



Foarte suculenta si aromata, ti se topeste in gura...


Pofta buna!





Voteaza


Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota. Login

 

 

 
 




Alte recomandari

Miel in crusta aromata
Miel in crusta aromata
Miel la cuptor cu sos de vin si ierburi aromatice
Miel la cuptor cu sos de vin si ier...
Pulpa de miel impanata cu usturoi in stil grecesc
Pulpa de miel impanata cu usturoi i...

 
Google+ Follow Me on Pinterest

 
      Retete africane
      Retete americane
      Retete argentiniene
      Retete asiatice
      Retete australiene
      Retete austriece
      Retete braziliene
      Retete caraibiene
      Retete chinezesti
      Retete cipriote
      Retete egiptene
      Retete elvetiene
      Retete evreiesti (israeliene)
      Retete exotice
      Retete frantuzesti
      Retete germane
      Retete grecesti
      Retete indiene
      Retete Insulele Reunion
      Retete italiene
      Retete libaneze
      Retete macedonesti
      Retete marocane
      Retete mexicane
      Retete olandeze
      Retete orientale
      Retete pakistaneze
      Retete portugheze
      Retete romanesti
      Retete rusesti
      Retete sarbesti
      Retete spaniole
      Retete thailandeze
      Retete tunisiene
      Retete turcesti
      Retete unguresti
 
 
      Aperitive
      Clatite
      Deserturi
      Feluri principale
      Garnituri
      Paste
      Retete craciun
      Retete de post
      Retete la cuptor
      Retete vegetariene
      Salate
      Sosuri
      Supe si ciorbe


 
 
      Ficatei
      Retete ardei
      Retete avocado
      Retete banane
      Retete capsuni
      Retete carne tocata
      Retete cartofi
      Retete cu fructe
      Retete curcan
      Retete de iepure
      Retete de porc
      Retete dovlecei
      Retete fructe de mare
      Retete goji
      Retete kiwi
      Retete miel
      Retete orez
      Retete peste
      Retete pui
      Retete rata
      Retete rosii
      Retete vinete
      Retete vita
 
 
      Cocteiluri
      Retete dieta Montignac
      Retete dieta South Beach
 
 
 
Copyright © 2018, mondocucina.ro

Developed by IQCapital
Education: eastchance.com | bursemaster.ro
Food and lifestyle: mondocucina.ro | recipesfantasy.com | mondorecipes.com | mondorecetas.es | mondecuisine.fr | retetedevis.ro