Acasa    MondoChefs    Top retete        Feluri de mancare        Ingredient        Retete dupa origine        Speciale        Altele        


Nu esti inregistrat.  Login     EN FR ES 


 
Crema de zahar ars
Crema de zahar ars
Clatite fine si catifelate- reteta rapida de aluat de clatite
Clatite fine si catifelate- reteta ...
Sos  chimichurri (sos argentinian pt fripturi)
Sos chimichurri (sos argentinian p...
Ciorba de perisoare
Ciorba de perisoare
Urmareste MondoCucina pe YouTube
MondoCucina.TV

   

Miel in crusta aromata


Timp: 
Publicat: 
Categorii:  Retete dieta South Beach / Retete frantuzesti / Retete miel / Retete la cuptor /
5.0 - 25 voturi










Aceasta reteta de miel in crusta de ierburi aromatice si parmezan este inedita si delicioasa.
Carnea de miel fripta pe gratar pana capata o culoare si o mireasma uluitoare este delicat atinsa de un voal de mustar de Dijon si apoi imbracata in mantia de pesmet, plante aromatice si parmezan. Rezultatul este de mare clasa: carnea aromata si suculenta contrasteaza elegant cu stratul crocant exterior. Un gust "crispy" delicios, o explozie de arome la fiecare inghititura, o experienta noua, ce merita incercata (mai ales ca Pastele dureza trei zile si poate vreti sa mai diversificati retetele clasice).
Ingrediente:
-2 felii de pulpa de miel dezosata
-o bucata de paine intarita(sau 5 linguri de pesmet)
-patrunjel verde, marar, menta proaspata, cimbru, coriandru (sau ce plante aromatice preferati)
-o lingura mustar de Dijon
-sare, piper, boia
-2 linguri de parmezan razuit


Amestecati painea uscata cu plantele aromatice in robotul de bucatarie pana obtineti un pesmet verde aromat.


Condimentati carnea cu sare, piper si boia si puneti fripturile pe grill-ul incins


Lasati focul la mediu si intoarceti carnea de cateva ori pana cand e bine rumenita. Nu presati carnea in timpul frigerii, deoarece isi va pierde suculenta.


Amestecati pesmetul aromat cu parmezanul razuit.


Ungeti fiecare friptura cu mustar cat e inca fierbinte, apoi acoperiti-o cu o crusta groasa de pesmet aromat.


Dati fripturile la cuptor, la 180 de grade, circa 5 minute, pana se rumeneste putin crusta.


Se serveste cald, alaturi de cartofi picanti.


Puteti sa presarati ceapa verde tocata fin peste friptura , pentru decor si un contrast mai sugestiv.


Si acum o bucatica pentru voi din aceasta delicioasa pulpa de miel in crusta aromata:


Pofta buna si "Paste fericit"!




Voteaza


Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota. Login

 

 

 
 




Alte recomandari

Carpaccio de ciuperci
Carpaccio de ciuperci
Salata de vinete ungureasca
Salata de vinete ungureasca
Salata de vinete cu nuci in stil turcesc
Salata de vinete cu nuci in stil tu...

 
Google+ Follow Me on Pinterest

 
      Retete africane
      Retete americane
      Retete argentiniene
      Retete asiatice
      Retete australiene
      Retete austriece
      Retete braziliene
      Retete caraibiene
      Retete chinezesti
      Retete cipriote
      Retete egiptene
      Retete elvetiene
      Retete evreiesti (israeliene)
      Retete exotice
      Retete frantuzesti
      Retete germane
      Retete grecesti
      Retete indiene
      Retete Insulele Reunion
      Retete italiene
      Retete libaneze
      Retete macedonesti
      Retete marocane
      Retete mexicane
      Retete olandeze
      Retete orientale
      Retete pakistaneze
      Retete portugheze
      Retete romanesti
      Retete rusesti
      Retete sarbesti
      Retete spaniole
      Retete thailandeze
      Retete tunisiene
      Retete turcesti
      Retete unguresti
 
 
      Aperitive
      Clatite
      Deserturi
      Feluri principale
      Garnituri
      Paste
      Retete craciun
      Retete de post
      Retete la cuptor
      Retete vegetariene
      Salate
      Sosuri
      Supe si ciorbe


 
 
      Ficatei
      Retete ardei
      Retete avocado
      Retete banane
      Retete capsuni
      Retete carne tocata
      Retete cartofi
      Retete cu fructe
      Retete curcan
      Retete de iepure
      Retete de porc
      Retete dovlecei
      Retete fructe de mare
      Retete goji
      Retete kiwi
      Retete miel
      Retete orez
      Retete peste
      Retete pui
      Retete rata
      Retete rosii
      Retete vinete
      Retete vita
 
 
      Cocteiluri
      Retete dieta Montignac
      Retete dieta South Beach
 
 
 
Copyright © 2018, mondocucina.ro

Developed by IQCapital
Education: eastchance.com | bursemaster.ro
Food and lifestyle: mondocucina.ro | recipesfantasy.com | mondorecipes.com | mondorecetas.es | mondecuisine.fr | retetedevis.ro