Acasa    MondoChefs    Top retete        Feluri de mancare        Ingredient        Retete dupa origine        Speciale        Altele        


Nu esti inregistrat.  Login        


 
Crema de zahar ars
Crema de zahar ars
Clatite fine si catifelate- reteta rapida de aluat de clatite
Clatite fine si catifelate- reteta ...
Sos  chimichurri (sos argentinian pt fripturi)
Sos chimichurri (sos argentinian p...
Ciorba de perisoare
Ciorba de perisoare
Urmareste MondoCucina pe YouTube
MondoCucina.TV

   

Paste cu carne tocata si ciuperci


Timp: 
Publicat: 
Categorii:  Retete italiene / Retete vita / Retete carne tocata / Paste /
5.0 - 0 voturi








Acest fel de paste este o varianta a pastelor bolognese, care se fac doar cu carne tocata. Pentru cei care doresc sa adauge cat mai multe legume in dieta lor si sa obtina un fel de paste bolognese mai light, va sugeram sa incercati si aceasta varianta cu ciuperci. Ciupercile se combina perfect cu carnea tocata de vitel si sunt o sursa foarte buna de proteine vegetale.
 
Fierbeti pastele al dente (adica sa ramana putin tari).  

Cat timp fierb pastele, ne ocupam de sos. Se caleste o ceapa mica in putin ulei de masline, se adauga si 1-2 catei de usturoi macinati. Apoi se adauga carnea tocata de vita sau vitel, se gateste pe foc mediu, amestecand continuu pana ce se albeste. Acum se adauga ciupercile proapste tocate marunt, sarea, piperul si ierburi aromatice uscate (oregano, rozmarin, cimbru). Se continua gatirea la foc mediu, in sucul propriu lasat de carne si ciuperci. Dupa 10 minute, adaugati rosiile tocate si decojite (sau suc de rosii gros). 

Se fierbe inca 5 minute. 

Se adauga pastele al dente in tigaie si se amesteca bine cu sosul. Se mai lasa sa dea cateva clocote impreuna, ca sa se intrepatrunda aromele. 


Se servesc calde. 

Optional, se pot servi si cu parmezan sau mozzarella rasa pe deasupra.
Pofta buna! 





Voteaza


Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota. Login

 

 

 
 




Alte recomandari

Carpaccio de ciuperci
Carpaccio de ciuperci
Snack vegetarian
Snack vegetarian
Pui cu mozzarella si sos de ciuperci
Pui cu mozzarella si sos de ciuperc...

 
Google+ Follow Me on Pinterest

 
      Retete africane
      Retete americane
      Retete argentiniene
      Retete asiatice
      Retete australiene
      Retete austriece
      Retete braziliene
      Retete caraibiene
      Retete chinezesti
      Retete cipriote
      Retete egiptene
      Retete elvetiene
      Retete evreiesti (israeliene)
      Retete exotice
      Retete frantuzesti
      Retete germane
      Retete grecesti
      Retete indiene
      Retete Insulele Reunion
      Retete italiene
      Retete libaneze
      Retete macedonesti
      Retete marocane
      Retete mexicane
      Retete olandeze
      Retete orientale
      Retete pakistaneze
      Retete portugheze
      Retete romanesti
      Retete rusesti
      Retete sarbesti
      Retete spaniole
      Retete thailandeze
      Retete tunisiene
      Retete turcesti
      Retete unguresti
 
 
      Aperitive
      Clatite
      Deserturi
      Feluri principale
      Garnituri
      Paste
      Retete craciun
      Retete de post
      Retete la cuptor
      Retete vegetariene
      Salate
      Sosuri
      Supe si ciorbe


 
 
      Ficatei
      Retete ardei
      Retete avocado
      Retete banane
      Retete capsuni
      Retete carne tocata
      Retete cartofi
      Retete cu fructe
      Retete curcan
      Retete de iepure
      Retete de porc
      Retete dovlecei
      Retete fructe de mare
      Retete goji
      Retete kiwi
      Retete miel
      Retete orez
      Retete peste
      Retete pui
      Retete rata
      Retete rosii
      Retete vinete
      Retete vita
 
 
      Cocteiluri
      Retete dieta Montignac
      Retete dieta South Beach
 
 
 
Copyright © 2018, mondocucina.ro

Developed by IQCapital
Education: eastchance.com | bursemaster.ro
Food and lifestyle: mondocucina.ro | recipesfantasy.com | mondorecipes.com | mondorecetas.es | mondecuisine.fr | retetedevis.ro