Pulpe de pui umplute cu masline, feta si ceapa rosie


Timp: 
Publicat: 
Categorii:Retete pui / Feluri principale / Retete grecesti / Retete craciun /



5.0 - 24 voturi


pulpele umplute sunt una dintre cele mai festive si imbietoare retete.
dupa reteta de "pulpe de pui a la grec" , am facut si aceste pulpe umplute, cu glazura fina de sos de rosii si umplutura parfumata mediteraneeana.


dupa ce am dezosat partea superioara a pulpelor, le-am umplut cu un amestec de felii de masline negre, ceapa tocata si cubulete de feta.


am strans pulpele cu scobitori si le-am copt in sos de rosii (amestecat cu putina apa sau vin alb). deasupra am presarat abundent ceapa rosie tocata, care se caramelizeaza foarte frumos la cuptor.
le-am copt la 180 de grade, o ora acoperite cu folie si inca 20-30 de minute fara folie, pana s-au rumenit.
pofta buna!