Acasa    MondoChefs    Top retete        Feluri de mancare        Ingredient        Retete dupa origine        Speciale        Altele        


Nu esti inregistrat.  Login     EN FR ES 


 

   
Ciorba taraneasca de vacuta
Categorii: Feluri principale / Retete romanesti / Retete vita /
 


Autor

Va invitam la o portie calda de ciorba de vacuta, plina de legume. Cu sau fara smantana si ardei iute, este un deliciu!
 

 

Timp total
62 min

Nivel dificultate
Redus

Numar portii
10

Publicat 
 


Ingrediente:

- carne vita
- smantana
- ardei iute
- ceapa
- telina
- morcov
- fasolea verde
- sare
- dovlecel
- ardei gras
- rosii decojite
- patrunjel
- leustean


Mod preparare:

Va invitam la o portie calda de ciorba de vacuta, plina de legume. Cu sau fara smantana si ardei iute, este un deliciu!



Portionati carnea de vaca in bucati mici si lasati-le intr-un vas cu apa rece si 2 linguri de otet. Dupa 2-3 minute, scurgeti apa, clatiti bine carnea si puneti-o la fiert.

Spumati cu grija. Recomand sa luati spuma la foc mare si abia dupa ce ati indepartat toata spuma sa reduceti focul si sa continuati fierberea.

Dupa ce a fiert carnea 20 de minute adaugati o ceapa tocata, telina cubulete, morcov rondele si continuati sa fierbeti inca 15 minute.

Apoi adaugati fasolea verde spalata si taiata bucati, frunze de telina tocate, sare si alte verdeturi uscate (daca aveti).

Dupa inca 15 minute de fierbere, adaugati un dovlecel tocat, un ardei gras tocat (sau mai multi, in functie de cat de mare e ciorba).

Spre final, adaugati cateva rosii decojite si tocate (sau suc de rosii), mai lasati sa fiarba 5 minute si opriti focul. Pentru cei care vor sa acreasca mai mult ciorba, pot sa adauge odata cu rosiile si bors fiert (dupa gust).

La final, adaugati patrunjel si leustean tocat. Pofta buna!




Voteaza


Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota. Login




 

 


   
Google+ Follow Me on Pinterest

 
 
        Aperitive
        Clatite
        Deserturi
        Feluri principale
        Garnituri
        Paste
        Retete craciun
        Retete de post
        Retete la cuptor
        Retete vegetariene
        Salate
        Sosuri
        Supe si ciorbe


 
 
        Ficatei
        Retete ardei
        Retete avocado
        Retete banane
        Retete capsuni
        Retete carne tocata
        Retete cartofi
        Retete cu fructe
        Retete curcan
        Retete de iepure
        Retete de porc
        Retete dovlecei
        Retete fructe de mare
        Retete goji
        Retete kiwi
        Retete miel
        Retete orez
        Retete peste
        Retete pui
        Retete rata
        Retete rosii
        Retete vinete
        Retete vita
 
 
        Retete africane
        Retete americane
        Retete argentiniene
        Retete asiatice
        Retete australiene
        Retete austriece
        Retete braziliene
        Retete caraibiene
        Retete chinezesti
        Retete cipriote
        Retete egiptene
        Retete elvetiene
        Retete evreiesti (israeliene)
        Retete exotice
        Retete frantuzesti
        Retete germane
        Retete grecesti
        Retete indiene
        Retete Insulele Reunion
        Retete italiene
        Retete libaneze
        Retete macedonesti
        Retete marocane
        Retete mexicane
        Retete olandeze
        Retete orientale
        Retete pakistaneze
        Retete portugheze
        Retete romanesti
        Retete rusesti
        Retete sarbesti
        Retete spaniole
        Retete thailandeze
        Retete tunisiene
        Retete turcesti
        Retete unguresti


 

 
Copyright © 2018, mondocucina.ro

Developed by IQCapital
Education: eastchance.com | bursemaster.ro
Food and lifestyle: mondocucina.ro | recipesfantasy.com | mondorecipes.com | mondorecetas.es | mondecuisine.fr | retetedevis.ro