Sufleu de cartofi cu piept de pui
Mancare cu piept de pui si piure de cartofi
Timp total
65 min
Nivel dificultate
Mediu
Numar portii
1
Publicat
Ingrediente:
Ingrediente:
600 g cartofi
50 g unt
sare,piper
3 oua
200 g cascaval
1piept de pui taiat cubulete
100 g sos de rosii
busuioc
patrunjel
Mod preparare:
Ingrediente:
600 g cartofi
50 g unt
sare,piper
3 oua
200 g cascaval
1piept de pui taiat cubulete
100 g sos de rosii
busuioc
patrunjel
Cartofii se taie cubulete si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie, apoi se scurge apa, se adauga untul,condimentele si se paseaza mai grosier. Se pun galbenusurile si 100 g cascaval ras si se amesteca. Albusurile se bat spuma cu un praf de care si se incorporeaza in compozitia de cartofi.
O tava termorezistenta se unge cu unt si se toarna amestecul.
Intr-o tigaie se prajeste carnea de pui, se adauga sosul de rosii si coondimentele si se mai lasa 5 minute pe foc. Pe diagonala tavii se fac 2-3 adancituri paralele unde se aseaza puiul si sos de rosii. In spatille ramase se pune restul de cascaval ras.
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login