Acasa    MondoChefs    Top retete        Feluri de mancare        Ingredient        Retete dupa origine        Speciale        Altele        


Nu esti inregistrat.  Login     EN FR ES 


 

   
Medalion de pasare
Categorii: Feluri principale / Retete pui / Retete romanesti /
 


Autor

Medalionul e o bijuterie de forma ovala care cuprinde, ca pe o taina, chipul cuiva drad. Medalionul de pasare e un amestec nutritive, de cea mai mare naturalete si finite, care ascunde un miros izbitor si provoaca o pofta nimicitoare.
 

 

Timp total
45 min

Nivel dificultate
Mediu

Numar portii
1

Publicat 
 


Ingrediente:

600 gr piept pui
50 gr pesmet
50 ml lapte
2 oua
50 ml smantana
50 ml ulei
1 lamaie
30 gr faina
15 g sare
2 gr piper



Mod preparare:

Pieptul de pui se spala, se scurge de apa si se pune la fiert in apa cu sare, dupa care se da prin masina de tocat.



Intr-un vas se pune pesmetul inmuiat in putin lapte, galbenusurile de ou, smantana , sarea si piperul, dupa gust, si apoi compozitia se omogenizeaza.





Se adauga pieptul tocat, se amesteca bine, apoi cu mainile umede, se fac mici medalioanerotunde, groase de 1-2 cm, care se dau prin faina.



Se pun la prajit in ulei incins si se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei.






Voteaza


Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota. Login




 

 


   
Google+ Follow Me on Pinterest

 
 
        Aperitive
        Clatite
        Deserturi
        Feluri principale
        Garnituri
        Paste
        Retete craciun
        Retete de post
        Retete la cuptor
        Retete vegetariene
        Salate
        Sosuri
        Supe si ciorbe


 
 
        Ficatei
        Retete ardei
        Retete avocado
        Retete banane
        Retete capsuni
        Retete carne tocata
        Retete cartofi
        Retete cu fructe
        Retete curcan
        Retete de iepure
        Retete de porc
        Retete dovlecei
        Retete fructe de mare
        Retete goji
        Retete kiwi
        Retete miel
        Retete orez
        Retete peste
        Retete pui
        Retete rata
        Retete rosii
        Retete vinete
        Retete vita
 
 
        Retete africane
        Retete americane
        Retete argentiniene
        Retete asiatice
        Retete australiene
        Retete austriece
        Retete braziliene
        Retete caraibiene
        Retete chinezesti
        Retete cipriote
        Retete egiptene
        Retete elvetiene
        Retete evreiesti (israeliene)
        Retete exotice
        Retete frantuzesti
        Retete germane
        Retete grecesti
        Retete indiene
        Retete Insulele Reunion
        Retete italiene
        Retete libaneze
        Retete macedonesti
        Retete marocane
        Retete mexicane
        Retete olandeze
        Retete orientale
        Retete pakistaneze
        Retete portugheze
        Retete romanesti
        Retete rusesti
        Retete sarbesti
        Retete spaniole
        Retete thailandeze
        Retete tunisiene
        Retete turcesti
        Retete unguresti


 

 
Copyright © 2018, mondocucina.ro

Developed by IQCapital
Education: eastchance.com | bursemaster.ro
Food and lifestyle: mondocucina.ro | recipesfantasy.com | mondorecipes.com | mondorecetas.es | mondecuisine.fr | retetedevis.ro