Ceafa de porc cu legume


 
 
Cui ii place omul – om si porcul fript...
 



Timp total
50 min


Nivel dificultate
Mediu



Numar portii
4


Publicat 


Ingrediente:
600 gr ceafa de porc
200 gr rosii
200 gr ardei kapia
1 ardei iute
50 gr sos de soia
50 gr ulei
150gr mazare
150 gr morcovi
150 gr fasole pastai
1 legatura de verdeata
Sare,piper.
 
Mod preparare:
Cui ii place omul – om si porcul fript, nu trebuie sa rateze un cotlet de grasun, imbracat in sos de sarbatoare, dulce – aromat si plin de picanterii. Merge si la botez, si la taiatul motului. Grasunilor li s-a facut felul, iar mesenilor - felul doi…



Ardeii kapia, ardeiul iute si rosiile se spala, se sterg de apa si se coc pe gratar apoi se face un sos din ele.

Ceafa de porc se portioneaza, se stropestc cu sos de soia, se condimenteaza, apoi se frig in tigaie



Intr-o tigaie cu uleiul incins se calesc legumele, patrunjelul. Dupa care se stropescte totul cu putina apa, se fierbe circa 15 minute, se condimenteaza cu sare si piper.



Ceafa se serveste cu garnitura de legume si stropit din belsug cu sos.