Acasa    MondoChefs    Top retete        Feluri de mancare        Ingredient        Retete dupa origine        Speciale        Altele        


Nu esti inregistrat.  Login     EN FR ES 


 

   
Blanchet de pui
Categorii: Feluri principale / Garnituri / Retete frantuzesti / Retete orez / Retete pui /
 


Autor

Blanchetul este cam palid la prima infatisare. Albul este simbol al luminii si puritatii.
 

 

Timp total
60 min

Nivel dificultate
Mediu

Numar portii
4

Publicat 
 


Ingrediente:

600 gr carne de pui
100 gr orez
100 gr unt
50 gr faina
100 gr morcovi
200 gr ceapa
200 gr telina
½ legatura de patrunjel
20 gr sare
2 gr piper alb



Mod preparare:

Blanchetul este cam palid la prima infatisare. Albul este simbol al luminii si puritatii. Creatorul francez al caselor din perle de orez si valuri spumoase de sos ce navalesc peste carnea alba de pui a dedicate blanchetul purificarii de cholesterol si iluminarii spiritelor rafinate.



Carnea se spala, se taie si se pune la fiert alaturi de zarzavat si sare, iar dup ace s-au fiert se indeparteaza de pe flacara.





Sosul se prepara pe foc mic, din jumatate din cantitatea de unt si faina, ce se stang cu supa.



Orezul se prajeste in restul de unt cateva minute, fara a se rumeni, apoi se stinge cu supa si se tine pe foc mic acopertit pentru a se umfla.



La servire, orezul se pune intr-o ceasca sau polonic uns sau cu supa, se preseaza pentru a lua forma vasului apoi se rastoarna alaturi de pui, se toarna sosul, si se presara patrunjel.



Acest preparat se poate face din orice fel de carne de pasare. Zarzavatul se adauga numai pentru a da gust supei. Pofta buna!




Voteaza


Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota. Login




 

 


   
Google+ Follow Me on Pinterest

 
 
        Aperitive
        Clatite
        Deserturi
        Feluri principale
        Garnituri
        Paste
        Retete craciun
        Retete de post
        Retete la cuptor
        Retete vegetariene
        Salate
        Sosuri
        Supe si ciorbe


 
 
        Ficatei
        Retete ardei
        Retete avocado
        Retete banane
        Retete capsuni
        Retete carne tocata
        Retete cartofi
        Retete cu fructe
        Retete curcan
        Retete de iepure
        Retete de porc
        Retete dovlecei
        Retete fructe de mare
        Retete goji
        Retete kiwi
        Retete miel
        Retete orez
        Retete peste
        Retete pui
        Retete rata
        Retete rosii
        Retete vinete
        Retete vita
 
 
        Retete africane
        Retete americane
        Retete argentiniene
        Retete asiatice
        Retete australiene
        Retete austriece
        Retete braziliene
        Retete caraibiene
        Retete chinezesti
        Retete cipriote
        Retete egiptene
        Retete elvetiene
        Retete evreiesti (israeliene)
        Retete exotice
        Retete frantuzesti
        Retete germane
        Retete grecesti
        Retete indiene
        Retete Insulele Reunion
        Retete italiene
        Retete libaneze
        Retete macedonesti
        Retete marocane
        Retete mexicane
        Retete olandeze
        Retete orientale
        Retete pakistaneze
        Retete portugheze
        Retete romanesti
        Retete rusesti
        Retete sarbesti
        Retete spaniole
        Retete thailandeze
        Retete tunisiene
        Retete turcesti
        Retete unguresti


 

 
Copyright © 2018, mondocucina.ro

Developed by IQCapital
Education: eastchance.com | bursemaster.ro
Food and lifestyle: mondocucina.ro | recipesfantasy.com | mondorecipes.com | mondorecetas.es | mondecuisine.fr | retetedevis.ro