Acasa    MondoChefs    Top retete        Feluri de mancare        Ingredient        Retete dupa origine        Speciale        Altele        


Nu esti inregistrat.  Login     EN FR ES 


 

   
Bibilica in sos de vin
Categorii: Feluri principale / Garnituri / Retete pui / Retete romanesti /
 


Autor

Precum calatorului ii sade bine cu drumul, ...
 

 

Timp total
55 min

Nivel dificultate
Mediu

Numar portii
4

Publicat 
 


Ingrediente:

400 gr pulpe de bibilica
100 gr ceapa
100 gr cartofi
100gr ardei colorat
100 gr morcovi
100 gr telina
50 gr dovlacel
30 ml ulei
100 ml vin
sare,piper, boia



Mod preparare:

Precum calatorului ii sade bine cu drumul, copilului cu jocul, iar popii cu sfatul, tot asa de bine ii sade potarnichi rumenite pe masa pofticiosilor! Cand aceasta gaina salbatica se imblanzeste domol in cuc-cus aromat cu legume si dafin, numa` senzatiile raman tari.



Ungem o tava cu putin ulei de masline. Taiem legumele si le asezam in tava.





Peste legume asezam pulpele, se condimenteaza cu sare, piper si boia.



Punem vinul si se introduce in cuptorul bine incins pentru circa 40 minute.



Am zis sa pun repede si metoda de fierbere a cos-cos-ului, este foarte buna garnitura si il puteti folosi in diverse combinatii cu legume sau carne.



Important de stiut: Cos-cos-ul se fierbe in proportie de 1:1 cu apa. Deci o unitate apa, si una de cos-cos. Puneti la fiert 1 pahar de apa. In aceasta apa puneti sarea, uleiul si mirodeniile care va plac. Pana fierbe apa pregatiti un volum egal de cos-cos - in cazul meu acelasi pahar cu care am pus apa. Cand incepe sa fiarba apa, puneti cos-cos-ul, amestecati si stingeti focul. Lasati 10 min sa se umfle bine si apoi folositi ca si garnitura sau in combinatii cu alte legume, carne si faceti o mancare delicioasa. Pofta Buna!




Voteaza


Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota. Login




 

 


   
Google+ Follow Me on Pinterest

 
 
        Aperitive
        Clatite
        Deserturi
        Feluri principale
        Garnituri
        Paste
        Retete craciun
        Retete de post
        Retete la cuptor
        Retete vegetariene
        Salate
        Sosuri
        Supe si ciorbe


 
 
        Ficatei
        Retete ardei
        Retete avocado
        Retete banane
        Retete capsuni
        Retete carne tocata
        Retete cartofi
        Retete cu fructe
        Retete curcan
        Retete de iepure
        Retete de porc
        Retete dovlecei
        Retete fructe de mare
        Retete goji
        Retete kiwi
        Retete miel
        Retete orez
        Retete peste
        Retete pui
        Retete rata
        Retete rosii
        Retete vinete
        Retete vita
 
 
        Retete africane
        Retete americane
        Retete argentiniene
        Retete asiatice
        Retete australiene
        Retete austriece
        Retete braziliene
        Retete caraibiene
        Retete chinezesti
        Retete cipriote
        Retete egiptene
        Retete elvetiene
        Retete evreiesti (israeliene)
        Retete exotice
        Retete frantuzesti
        Retete germane
        Retete grecesti
        Retete indiene
        Retete Insulele Reunion
        Retete italiene
        Retete libaneze
        Retete macedonesti
        Retete marocane
        Retete mexicane
        Retete olandeze
        Retete orientale
        Retete pakistaneze
        Retete portugheze
        Retete romanesti
        Retete rusesti
        Retete sarbesti
        Retete spaniole
        Retete thailandeze
        Retete tunisiene
        Retete turcesti
        Retete unguresti


 

 
Copyright © 2018, mondocucina.ro

Developed by IQCapital
Education: eastchance.com | bursemaster.ro
Food and lifestyle: mondocucina.ro | recipesfantasy.com | mondorecipes.com | mondorecetas.es | mondecuisine.fr | retetedevis.ro