Rulada cu crema de vanilie si nuca
Rulada asta sigur nu trece neobservata!
Timp total
45 min
Nivel dificultate
Mediu
Numar portii
8
Publicat
Ingrediente:
- 5 oua
- 140 g zahar
- 100 g faina
- 1 esenta vanile,rom, migdale (dupa preferinta)
- 2 lingurite de miere
- crema de vanilie de la Dr Oetker
- 1 praf sare
Mod preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri. Peste galbenusuri punem mierea cu esenta de vanilie si jumatate din cantitatea de zahar, apoi mixam pana se topeste zaharul. Peste albusuri se pune un praf de sare, se bat spuma apoi se adauga restul de zahar. Ambele compozitii se amesteca, apoi se toarna usor faina,mestecand de jos in sus, sa nu se lase compozitia. Se da la cuptor 9 min, la o temperatura de 220. Se scoate din cuptor,se lasa 30 min la racit. Se unge cu crema de vanilie, apoi se ruleaza. Se decoreaza dupa gust. Se lasa la rece cel putin 1 h.
Rulada poate fi umpluta cu orice fel de crema, gem, finetti etc
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login