Piept de pui umplut cu ciuperci si sos alb
Aceasta reteta o prepar mereu cu drag! Nu doar pentru ca imi plac ciupercile tare mult, ci si pentru faptul ca sunt sanatoase!
Timp total
75 min
Nivel dificultate
Mediu
Numar portii
6
Publicat
Ingrediente:
- 1 piept pui
- 1 cutie ciuperci
- 2 cepe potrivite
- usturoi (2-3 catei)
- smantana (5 linguri)
- lapte (1 pahar)
- sare, piper
- cartofi ( pt copt)
- patrunjel
Mod preparare:
Se taie pieptul de pui in jumatate si se bate suficient de subtire pentru a putea fi rulat.
Compozitia: Se spala ciupercile, se taie marunt si se calesc impreuna cu ceapa. Se adauga usturoiul, sarea si piperul. Cand luam de pe foc, adaugam patrunjel. Cu o parte din aceasta compozitie (aprox 6 linguri), rulam pieptul si prindem in scobitori.
Cartofii se curata de coaja, se pun in folii, pe fiecare in parte punem putin unt si strangem bine.
Intr-o tava de cuptor: Se asaza cartofii pe margini, iar in centru pieptul de pui rulat.
Sosul: Compozitia ramasa se amesteca cu smantana si laptele, apoi punem pe foc inca 5 min. Optional se adauga faina daca sosul vi se pare prea subtire.
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login