Piept de pui umplut cu ciuperci si sos alb


Categorii: Feluri principale /

 
 
Aceasta reteta o prepar mereu cu drag! Nu doar pentru ca imi plac ciupercile tare mult, ci si pentru faptul ca sunt sanatoase!
 



Timp total
75 min


Nivel dificultate
Mediu



Numar portii
6


Publicat 


Ingrediente:
- 1 piept pui
- 1 cutie ciuperci
- 2 cepe potrivite
- usturoi (2-3 catei)
- smantana (5 linguri)
- lapte (1 pahar)
- sare, piper
- cartofi ( pt copt)
- patrunjel
 
Mod preparare:
Se taie pieptul de pui in jumatate si se bate suficient de subtire pentru a putea fi rulat. Compozitia: Se spala ciupercile, se taie marunt si se calesc impreuna cu ceapa. Se adauga usturoiul, sarea si piperul. Cand luam de pe foc, adaugam patrunjel. Cu o parte din aceasta compozitie (aprox 6 linguri), rulam pieptul si prindem in scobitori. Cartofii se curata de coaja, se pun in folii, pe fiecare in parte punem putin unt si strangem bine. Intr-o tava de cuptor: Se asaza cartofii pe margini, iar in centru pieptul de pui rulat. Sosul: Compozitia ramasa se amesteca cu smantana si laptele, apoi punem pe foc inca 5 min. Optional se adauga faina daca sosul vi se pare prea subtire.