Ciorbita din costita de porc
Sunt sigura ca v-a mai ramas ceva ceva din porcul de la Craciun :))) Aceasta ciorbita merita incercata! Zeama de varza este secretul :)
Timp total
80 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
10
Publicat
Ingrediente:
8/10 bucati costita de porc proaspata
- 2 cepe
- ardei gras rosu
- morcovi
- telina (mica)
- rosii cherry
- taitei
- 1 lg pasta de tomate
- 1 legatura patrunjel
- 500 ml zeama de varza
- sare
Mod preparare:
Bucatile de costita se spala bine si se pun la fiert intr-o ala cu apa. Cand a dat in fiert se spumeaza bine, se adauga ceapa taiata marunt apoi morcovul si telina taiate cubulete mici. Se fierbe la foc potrivit cam 20-30 min dupa care adaugam ardeiul gras si rosiile. Daca va place ca ciorba sa fie mai colorata mai adugati o lingura de pasta de tomate dupa care puneti zeama de varza incalzit bine. Se mai da in cateva clocote si se potriveste gustul cu sare. Oprim flacara si adaugam patrunjel tocat marunt.
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login