Ciorbita de perisoare cu loboda
Sigur o sa va placa. Buna atat rece cat si calda!
Timp total
80 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
10
Publicat
Ingrediente:
- jumatate kg carne tocata
- morcov
- ceapa
- telina
- cartof
- pastarnac
- dovlecel
- ardei gras
- loboda
- leustean
- marar
- patrunjel
- sare
- bors
- 2 linguri orez
Mod preparare:
Intr-o oala se pun la fiert legumele tocate cu sare. Cand legumele sunt fierte, se adauga perisoarele. Se lasa la fiert, apoi se pun orezul, borsul si lobodata taiata fasii. Dupa 10 minute, stingem focul. Se pune leustean.
Compozitie perisoare: - carne tocata, 2 oua, ceapa, sare, 1 lingura orez, marar, patrunjel
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login