Ciorbita de perisoare cu loboda


Categorii: Supe si ciorbe /

 
 
Sigur o sa va placa. Buna atat rece cat si calda!
 



Timp total
80 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
10


Publicat 


Ingrediente:
- jumatate kg carne tocata
- morcov
- ceapa
- telina
- cartof
- pastarnac
- dovlecel
- ardei gras
- loboda
- leustean
- marar
- patrunjel
- sare
- bors
- 2 linguri orez
 
Mod preparare:
Intr-o oala se pun la fiert legumele tocate cu sare. Cand legumele sunt fierte, se adauga perisoarele. Se lasa la fiert, apoi se pun orezul, borsul si lobodata taiata fasii. Dupa 10 minute, stingem focul. Se pune leustean. Compozitie perisoare: - carne tocata, 2 oua, ceapa, sare, 1 lingura orez, marar, patrunjel