Fasole batuta cu usturoi
Fasole batuta
Timp total
80 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
10
Publicat
Ingrediente:
- fasole
- ceapa
- morcov
- telina
- bulion
- ulei
- sare, piper, cimbru, frunze busuioc
Mod preparare:
Fasolea se pune la inmuiat de cu seara.Se pune la fiert , schimband apa de 2-3 ori. In ultima apase adauga un morcov, un cartof si otelina. Se lasa la fiert cu sare. Cand sunt fierte, se strecoara si sepastreaza o cana de zeama. Separat secalesc in ulei 2-3 cepe cu bulion, sare, piper si cimbru. Se scurge uleiul intr-o cana. Fasolea se pune in blender si se paseaza cu apa oprita, uleiul scurs si usturoiul pisat dupa preferinta. Deasupra ornam cu ceapa calita.
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login