Acasa    MondoChefs    Top retete        Feluri de mancare        Ingredient        Retete dupa origine        Speciale        Altele        


Nu esti inregistrat.  Login     EN FR ES 


 

   
Dovelac umplut
Categorii: Feluri principale / Retete de porc / Retete romanesti /
 


Autor

Decat sa-i pui lumanare dovleacului, sa-l faci ranjit si ochios de sarbatoarea vrajitoarelor imprumutata de pe la americani...
 

 

Timp total
80 min

Nivel dificultate
Mediu

Numar portii
4

Publicat 
 


Ingrediente:

1 dovleac
600 gr pulpa de porc
50 ml ulei
200 gr ardei colorat
1 ardei iute
6 catei de usturoi
Sare
Piper



Mod preparare:

Decat sa-i pui lumanare dovleacului, sa-l faci ranjit si ochios de sarbatoarea vrajitoarelor imprumutata de pe la americani, mai bine il abordezi romaneste indesandu-l cu friptura rumenita de porc, garnisita cu ardei. Astfel se va strange familia in jurul mesei.



Dovleacul se spala, se taie pe jumatate in lungime, se scot semintele si o parte din miez care se taie cubulete. Din loc in loc, miezul dovleacului se inteapa, pentru a fi patruns de sosul carnii. Carnea se curate de pielite, se spala, se taie in cuburi, se caleste intr-o tigaie cu ulei, iar cand este putin rumenita, se scoate.



Ardeiul curatat si taiat cubulete, ardeiul feliat usturoiul taiat marunt si miezul de dovleac se calesc in ulei si grasimea ramasa de la carne.







Cand legumele s-au inmuiat putin, se adauga carnea, se condimenteaza, se stropeste cu putina apa si se mai lasa cateva minute. Cu aceasta compozitie se umple dovleacul si se tine la cuptor circa 30 de munute, stropind din cand in cand cu apa, ca sa nu se usuce carne ape deasupra.




Voteaza


Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota. Login




 

 


   
Google+ Follow Me on Pinterest

 
 
        Aperitive
        Clatite
        Deserturi
        Feluri principale
        Garnituri
        Paste
        Retete craciun
        Retete de post
        Retete la cuptor
        Retete vegetariene
        Salate
        Sosuri
        Supe si ciorbe


 
 
        Ficatei
        Retete ardei
        Retete avocado
        Retete banane
        Retete capsuni
        Retete carne tocata
        Retete cartofi
        Retete cu fructe
        Retete curcan
        Retete de iepure
        Retete de porc
        Retete dovlecei
        Retete fructe de mare
        Retete goji
        Retete kiwi
        Retete miel
        Retete orez
        Retete peste
        Retete pui
        Retete rata
        Retete rosii
        Retete vinete
        Retete vita
 
 
        Retete africane
        Retete americane
        Retete argentiniene
        Retete asiatice
        Retete australiene
        Retete austriece
        Retete braziliene
        Retete caraibiene
        Retete chinezesti
        Retete cipriote
        Retete egiptene
        Retete elvetiene
        Retete evreiesti (israeliene)
        Retete exotice
        Retete frantuzesti
        Retete germane
        Retete grecesti
        Retete indiene
        Retete Insulele Reunion
        Retete italiene
        Retete libaneze
        Retete macedonesti
        Retete marocane
        Retete mexicane
        Retete olandeze
        Retete orientale
        Retete pakistaneze
        Retete portugheze
        Retete romanesti
        Retete rusesti
        Retete sarbesti
        Retete spaniole
        Retete thailandeze
        Retete tunisiene
        Retete turcesti
        Retete unguresti


 

 
Copyright © 2018, mondocucina.ro

Developed by IQCapital
Education: eastchance.com | bursemaster.ro
Food and lifestyle: mondocucina.ro | recipesfantasy.com | mondorecipes.com | mondorecetas.es | mondecuisine.fr | retetedevis.ro