Schweineohren
Pentru desert....o reteta pe cat de amuzanta ca si denumire, pe atat de gustoasa....urechi de purcel :) Ciocolata face tot farmecul!!!
Timp total
40 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
10
Publicat
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foietaj Bella
- 300 g nuca macinata
- 1 cana zahar
- esenta de rom
- ciocolata amaruie pentru decor
Mod preparare:
Se intinde aluatul si se presara nuca, zaharul si esenta de rom. Se preseaza cu facaletul pana cand nuca si zaharul intra in foietaj.
Se ruleaza apoi se taie taie pe lung.
Din fiecare jumatate se taie fasii groase de un deget. Fiecare fasie se indoaie de la mijloc si se pune in tava tapetata cu hartie de copt la 180 C pentru 2-25 minute.
Cand se scot din cuptor, se decoreaza cu ciocolata pe margini.
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login