Macrou pane cu sos de usturoi
Macrou pane cu sos de usturoi
Timp total
60 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
6
Publicat
Ingrediente:
- 4 bucati macrou
- faina
- pesmet
- oua
- sare
Pentru sosul de usturoi:
- 4/5 catei de ustiroi
- 3 linguri smantana
- ulei
- apa (eu adaug pentru ca mereu mi se pare foarte iute)
- sare
Mod preparare:
Peste se spala, se sterge cu un servet curat pentru a fi uscat. Se taie felii mai groase in functie de marimea dorita, se sareaza. Fiecare felie se trece prin faina, ou si pesmet (eu pun pesmet pentru a fi mai crocante bucatile). Se prajesc in ulei, se scot pe un servetel.
Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu sare si ulei pana obtinem o maioneza. Adaugam smantana si apa.
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login