Foietaj impletit cu ciuperci si cascaval


Categorii: Aperitive / Feluri principale /

 
 
Foietaj impletit cu ciuperci si cascaval
 



Timp total
70 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
8


Publicat 


Ingrediente:
- un pachet de aluat de foietaj
- 1 kg ciuperci proaspete
- 2 cepe
- 1 ou
- 150 g cascaval
- 2/3 catei de usturoi(optional)
- sare, piper
- 2-3 linguri ulei
- marar
 
Mod preparare:
Ciupercile si ceapa se taie cubulete si se pun la calit in 2-3 linguri de ulei. Se adauga jumatate de pahar de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert pana se evapora lichidul. Cand stingem focul, adaugam marar tocat marunt si usturoi pisat. Fiecare foaie din aluat se taie in patru. Fiecarui dreptunghi i se fac franjuri pe margini, se adauga compozitia pe mijloc, apoi se aduc franjurile spre interior, incrucisate. La fel se procedeaza si cu restul de aluat. Se ung cu ou si se rade cascaval. Se lasa la cuptor pana se rumenesc.