Cornuri umplute


 
 
Autor
cornuri pufoase
 



Timp total
60 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
16


Publicat 


Ingrediente:
-500 gr. faina
-25 gr. drojdie
-100 gr. zahar
-50 gr. unt
-150-200 ml. lapte
-2 oua
-un praf de sare
 
Mod preparare:


Punem faina intr-un vas , facem o gropita in mijloc unde punem drojdia amestecata cu o lingurita de zahar si lapte caldut Celelalte ingrediente le mixam bine. Cand drojdia a crescut incepem sa framantam adaugand cate putin din compozitia cu toate ingredientele Lasam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand e dospit, il impartim in doua si facem un cerc pe care il taiem in opt si formam cornurile. Umplem cornurile dupa preferinta cu :nutella, mere, dulceata sau crema de vanilie. Dupa ce le-am umplut le mai lasam inca 20 min. la dospit, le ungem deasupra cu galbenus de ou amestecat cu cateva linguri de lapte si le dam la cuptor. Pofta buna !!!Multumim d-nei Laura de reteta!!!!!