Cornuri umplute
cornuri pufoase
Timp total
60 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
16
Publicat
Ingrediente:
-500 gr. faina
-25 gr. drojdie
-100 gr. zahar
-50 gr. unt
-150-200 ml. lapte
-2 oua
-un praf de sare
Mod preparare:
Punem faina intr-un vas , facem o gropita in mijloc unde punem drojdia amestecata cu o lingurita de zahar si lapte caldut
Celelalte ingrediente le mixam bine.
Cand drojdia a crescut incepem sa framantam adaugand cate putin din compozitia cu toate ingredientele
Lasam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul.
Cand e dospit, il impartim in doua si facem un cerc pe care il taiem in opt si formam cornurile.
Umplem cornurile dupa preferinta cu :nutella, mere, dulceata sau crema de vanilie.
Dupa ce le-am umplut le mai lasam inca 20 min. la dospit, le ungem deasupra cu galbenus de ou amestecat cu cateva linguri de lapte si le dam la cuptor.
Pofta buna !!!Multumim d-nei Laura de reteta!!!!!
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login