Supa de rosii cu galuste
Cum apar rosiile noastre, aceasta supa este nelipsita de pe masa noastra. Iar preparata impreuna cu galusti, iese nemaipomenit de gustoasa!
Timp total
50 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
6
Publicat
Ingrediente:
- 2 kg rosii bine coapte
- 4 oua
- gris
- patrunjel
- sare
- 3 linguri ulei
Mod preparare:
Rosiile se dau prin masina de tocat rosii ( daca nu aveti masina de tocat rosii, se fierb separat si se pun intr-o strecuratoare; cu lingura de lemn mestecam pana raman cojile si samburii) si se pun la fiert cu 2 cani de apa,3 linguri de ulei si sare. Dupa 20 minute se adauga galustele.
Preparare galuste: Intr-un vas se bat ouale cu sarea si se toarna grisul in ploaie pana cand devine o compozitie grosuta ca o ciulama.
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login