Cartofi cu spanac
O mancare vegetariana.
Timp total
25 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
2
Publicat
Ingrediente:
3 cartofi mari
150 g spanac
2 rosii cherry
4 catei de usturoi
un ardei iute rosu
40 ml ulei masline
1 cana apa
sare
piper
Mod preparare:
Se incinge usor uleiul de masline intr-un vas de teflon, se adauga cartofii curatati si taiati cubulete de marime medie si usturoiul tocat marunt, se lasa 2 minute apoi se adauga sare si piper dupa gust, se pune cana de apa si se lasa sub capac timp de 10-12 minute, apoi se adauga spanacul spalat, scurs si tocat, se pune inapoi capacul si se mai lasa 4 minute. Se pun apoi rosiile taiate in 4 se mai lasa 2 minute si se stinge focul. Mancarea se serveste imediat alaturi de o salata verde sau pe post de garnitura pentru diverse fripturi!
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login