Piept de pui la gratar cu salata de spanac si orez
O masa usoara, foarte sanatoasa.
Timp total
20 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
2
Publicat
Ingrediente:
2 fileuri piept de pui
100 de grame orez basmati
200 de grame de spanac proaspat
4 rosii cherry
1 morcov
1/2 ardei gras rosu
1/2 lamaie
1 lingura ulei de masline
sare
Mod preparare:
Orezul se fierbe in 500 de ml de apa timp de 15 minute, apoi se strecoara bine si se lasa la racit, pieptul de pui il puteti prepara fie la gratar traditional, fie electric, fie tigaia grill pentru aragaz, il condimentati dupa gust(eu am pus obisnuitele condimente pentru gratar).
Spanacul se spala si se toaca(sau se rupe bucati cu mana), ardeiul se toaca feliute subtiri, morcovul il faceti fasii cu ajutorul unui curatator de cartofi, rosiile se taie in doua,
intr-un bol mare le amestecati pe toate(spanac, orez, ulei, sare, lamaie, morcov, ardei, rosiile cherry) mai putin puiul, amestecati bine, puneti pe farfurie si serviti alaturi de pieptul de pui, se consuma imediat dupa preparare.
Pofta buna!
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login