Tarta cu sunca si ardei


Categorii: Feluri principale /

 
 
Tarta cu sunca si ardei
 



Timp total
50 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
4


Publicat 


Ingrediente:
- 300 g faina
- 1 plic praf de copt
- sare, piper
- 1 ou
- 1 ardei rosu
- 125 g unt topit
- 100 g cascaval
- 200 g sunca Praga
- 250 ml iaurt
- pesmet
 
Mod preparare:
Sunca praga, cascavalul si ardeiul se taie cubulete.



Intr-un castron punem faina cu praful de copt, cu sarea si piperul, apoi adaugam ardeiul , sunca si cascavalul, untul topit, iaurtul si oul , apoi omogenizam compozitia.





Tapetam un vas de yena cu unt si pesmet, apoi turnam compozitia si ungem cu ou batut.





Se lasa la cuptor la 180 pana se rumeneste. Se poate servi atat cald cat si rece.