Orez cu muschiulet de porc


 
 
Autor
Este usor si rapid de preparat, dar savoarea este una aleasa.
 



Timp total
60 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
4


Publicat 


Ingrediente:
-o cana de orez si 3 cani de apa
-1 ceapa
-I morcov
-sare
-1 lingurita vegeta
-1 muschiulet de porc
-i lingura pasta de ardei rosu
-sare, piper
-50 gr. ulei
 
Mod preparare:
Calim ceapa cu morcovul la foc potrivit, adaugam orezul, apa si lasam sa fiarba cca. 15 min. Adaugam sarea si vegeta si mai lasam sa fiarba 5 minute.Siiiii... orezul este gata. Muschiuletul de porc il taiem in patru si il condimentam cu sare, piper, pasta de ardei rosu si il dam la cuptor pentru o jumatate de ora intr-un vas yena acoperit.Dupa o jumatate de ora ii luam capacul si il mai lasam 10 minute sa prinda putina culoare aramie. Aranjam farfuria cu mare maiestrie si ne punem la masa....pofta buna!!!!!!!!!