Frigarui cu piept de pui la cuptor


 
 
Autor
O minunata combinatie de piept de pui, ficatel, ceapa rosie si rosii cherry
 



Timp total
90 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
4


Publicat 


Ingrediente:
-un piept de pui potrivit
-200 gr. ficatel de pui
cateva rosii cherry
-1 ceapa rosie
-sare,piper,oregano
Garnitura de dovlecel si vinete cu cascaval la cuptor;
-1 vanata
-1 dovlecel
-1 ou
-2 felii de cascaval
-pesmet
-sare si ulei de masline
 
Mod preparare:
Taiem fasii pieptul de pui si punem cate o bucatica de ficatel,sare, putin piper si ungem cu ulei de masline.Rulam si pentru siguranta , la capat infingem o scobitoare.Formam frigaruile; o rosie cherry, piept de pui, ceapa rosie, le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt si le dam la cuptor pana consideram ca sunt gata. Taiem rondele vanata si dovlecelul, presaram sare si le lasam cateva minute la scurs. Fiecare felie o dam prin ulei de masline si pesmet.. Le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt. Le dam la cuptor pentru 10 minute apoi le intoarcem pe partea cealalta si le pensulam cu ou batut si punem bucatile de cascaval. Le mai lasam 10 minute la cuptor.







Se pot face si cu un alt tip de garnitura. Pofta buna dragii mei!!! :)