Ciorba de loboda cu radacinoase si ceapa verde


 
 
Autor
O mancare usora, de post.
 



Timp total
35 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
4


Publicat 


Ingrediente:
2 legaturi de loboda rosie
1 legatura ceapa verde
1 telina mica
1 pastarnac
1 morcov
1 radacina de patrunjel
sare
piper
1 lingura ulei
500 ml apa
 
Mod preparare:
Radacinoasele se dau pe razatoarea mare apoi se pun la calit cu lingura de ulei, loboda se rupe bucatele, ceapa verde se toaca. Dupa ce radacinoasele s-au inmuiat se adauga 100 de ml apa si se lasa 5 minute sa fiarba, apoi se adauga ceapa verde, loboda si restul de apa si se mai lasa 15-20 de minute. Se condimenteaza dupa gust. Se serveste atat calda cat si rece(se poate adauga si smantana lichida pentru cei care nu tin post). Pofta buna!